vrijdag 11 december 2009

dag 7 5 december

Helaas was het vandaag weer een natte koude dag en we zijn Animal kingdom uitgeregend. We hebben niet veel gezien van Animal Kingdom, maar wat we gezien hebben was wel erg gaaf. Elora vond Bugs Life helemaal gaaf en ze vond de 'stinkbug' het 'engst'. De rook, spinnen of de enge sprinkhaan waren beslist niet al te indrukwekkend volgens ons kind.




De Nemo show was helemaal geweldig en we keken onze ogen uit. Echt waard om met nanna nog een keer naar toe te gaan.



Onze dag in Animal kingdom was kort maar krachtig. en 's avonds hebben we onze korte pretparkendag ingehaald.



Eerst stond Cape May Cafe op het rooster en ik heb heerlijk een uur zitten pielen met krabpoten. Zelfs Elora vond ze lekker.



Op de terugreis naar het hotel nam Daan een verkeerde afslag en kwamen we in de Magic Kingdom terecht, waar stond dat deze tot 1 uur 's nachts open zou zijn. Ineens hadden we allemaal zin om daar naar toe te gaan, maar we konden ons nog herinneren hoe heftig de rij naar de monorail was om terug te gaan naar de parkeerplaats, dus besloten we de auto maar bij de Polynesian resort neer te zetten en dan de boot te nemen. Meer mensen hadden het zelfde idee, want de rij naar de monorail was lang.



Wat een feest is het toch om 's avonds door de magic kingdom rond te banjeren. Ons doel was dit keer: Adventure land. Nog even met Elora in het spookhuis en daarna naar de jungle cruise waar we door een super grappige dame door het nep oerwoud werden gegidst. En daarna naar de Pirates of the Caribean. We hebben het niet tot 1 uur volgehouden, maar toch vrij laat. En zoals we verwachtten waren de rijen naar de mono-rail weer belachelijk. De rij naar de boot was ook behoorlijk lang, maar het scheelde enorm met de rij naar de monorail!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten