zondag 20 december 2009

dag 17 (15 december)

het bordje, 'do not disturb' hing op onze deur tot laat in de middag. Het was vandaag een rustdag. Beetje bij het zwembad hangen, beetje relaxen... dat mag ook wel na zo veel 'excitement'.




Om even te testen of we echt een nieuwe koffer of tas nodig hebben, ben ik alvast 'de buit' gaan inpakken.... YIKES!!! Een koffer erbij is geen overbodige luxe, tenzij we besluiten onze kleding maar hier te laten...



Onze dag is heerlijk saai geweest en rond 16:00 gingen we aanstalte maken om naar de Magic Kingdom te gaan om de Mickey's very merry christmas party mogen mee te maken. Mijn sluimerende verkoudheid besloot weer eens goed de kop op te zetten, dus ik liep half stoned met een wattenkop en een snotneus door het bloedhete weer rond.



We mochten door speciale hekjes en kregen een polsbandje. We hadden er helemaal zin in. Bij Cosmic Ray's hebben we een burger achter onze kiezen geduwd en Elora een peanut butter and jelly sandwich. Elora 'got her groove on' bij Sonny Galactic (of zo iets) en ze shook her booty like there was no tomorrow.



Op naar 'belle's enchanted christmas' waar we een uur te vroeg voor waren. Daan werd vooruit gestuurd (met leesboek, dus het was niet helemaal gemeen van ons) en nanna, Elora en ik gingen nog een keer in de Winnie the Pooh ride (want die hadden we nog niet gedaan... (vul de sarcastische ondertoon hier in) okay, die hadden we nog niet voor de 5e keer gedaan)



Daarna gingen we snel naar Daan toe, we hadden nog dik 20 minuten voor de show zou beginnen. Werden we door een aantal niet zo magische castmembers weg gestuurd... je mocht geen plaatsen open houden voor familie... vol was vol) Tja doen wij dat ook eens zeg... maar goed, er was gelukkig nog zat te doen. Op naar a totally tomorrowland christmas show dan maar. Helaas hadden ze geen 'it was the night before christmas show meer', waar we goed van baalden, want deze show was niet zo geweldig.



Daarna toch naar belle, waar we een uur in de rij hebben gestaan voor een show van 10 minuten... hmpf. Elora zat in haar oogjes te wrijven en Daan had er niet zo'n zin meer in. Tot nu toe leek de MVMCP niet zo heel bijzonder. Met Elora in de wagen is Daan snel naar huis gegaan, voor een goede nachtrust. Mams en ik zijn nog verder gaan feesten. Alsof we het er om gedaan hebben, maar zodra Daan weg ging was alles ineens helemaal gaaf en geweldig.



We hebben ergens op een brug zittend het vuurwerk bewonderd wat echt zo bijzonder was. Ik heb veel vuurwerk gezien (zelfs in Disney) maar dit sloeg echt ALLES. Zo gaaf. Helaas zaten we wel achter bomen, dus niet alles was even goed te zien. Maar... zelfs dan nog... WOW!!! En Tinkerbell kwam ook naar beneden aan haar touwtje en dat had ik 10 jaar geleden voor het laatst gezien! Gewelig, ik miste Elora echt iedere seconde, wat had ik spijt dat ik haar naar huis had laten gaan.



Ook de parade hebben we zittend kunnen bekijken en weer waren we onze ogen uit aan het kijken. Wat een gave parade, hoe mooi... hoe bijzonder. Beter dan welke parade die we tot nu toe hebben gezien!!! Echt helemaal geweldig.



Daarna de celebrate the season show die ook helemaal superb was en we waren helemaal in de kerststemming. Het was inmiddels al 23:40 en we zagen een massa mensen naar de uitgang stieren. Wij besloten nog even snel een ritje te doen tot de ergste groep mensen weg zou zijn bij de sluitingstijd. Small world kwamen we tegen en tot onze verbazing konden we even na twaalven nog in de Peter Pan stappen. Vlak na ons ging de rij dicht (al probeerde een paar onbeleefde mensen over de lijn heen te stappen en deden ze erg lelijk toen de castmember, die heel slim de rij afsloot, hen terug stuurde) Wij waren in onze nopjes.



Helaas was de rij naar de bus voor de animal kingdom nog aanzienlijk groot en moesten we minstens twintig minuten wachten voor we mee konden. Pas om kwart over 1 's nachts kwamen we op de kamer aan, hyper, happy en moe tegelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten